Op zoek naar dsquared maattabel?

dsquared maattabel
dsquared
Zoekresultaten Dsquared2 voor: Schoenen merken Ontdek merk De dsquared2. Collectie Beau Beerens.
Vanaf 15996, Normale prijs 19995., Dsquared2 251 Sneaker. Vanaf 28800, Normale prijs 32000., Dsquared2 251 Sneaker. Vanaf 31196, Normale prijs 38995., Vanaf 26096, Normale prijs 28995., Dsquared2 251 Sneaker. Vanaf 31196, Normale prijs 38995., Sorteer op Omschrijving. Van laag naar hoog sorteren. Producten 1 20 van 162. U lees momenteel pagina 1. Alle rechten voorbehouden Service Algemene voorwaarden FAQ. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Gratis verzenden binnen NL boven 50 euro. Snelle betrouwbare levering. Meer dan 100 designers. Dsquared2 is opgericht in 1996 door de Canadese broers Dan en Dean Caten. Ze vertrokken naar Milaan om hun passie voor mode te vervullen en hun collectie werd meteen een hit! Dsquared staat voor edgy met high-end klasse. Deze stoere schoenen hebben een urban touch.
Broekmaten en jeansmaten bepalen voor dames en heren.
Aan de hand van onderstaande maattabel kan je bepalen wat je broeklengte is. Bekijk ook de video voor een stappenplan en uitleg. Tevens worden er bij broeken en jeans in het buitenland met verschillende maten gerekend. Zo is een Italiaanse 38 voor dames een 32-34 in Nederland. Dit betekent dat er zon 4 tot 6 maten verschil in zit! Ben jij van plan om in het buitenland een nieuwe broek te kopen? Houd er dan rekening mee dat de maatvoering anders kan zijn. Gebruik indien mogelijk de confectiemaat als referentiepunt. Wanneer je in het buitenland een spijkerbroek of andere broek gaat kopen dan kan er een andere maatvoering worden gebruikt.
Index matentabellen.
Maattabellen. Maattabellen. Maattabellen.
Maattabel Dames, kledingmaten dames broeken en jeans.: Heupomvang in cm. Maattabel Dames, kledingmaten dames bovenkleding.: Borstomvang in cm. Taille in cm. Heupomvang in cm. Maattabel Dames, kledingmaten dames omreken naar USA en UK.: Maattabel Dames, riemmaten berekenen.: Lengte in cm.
Maattabel.
Een schoen kan beter aan 1 voet iets te groot zijn dan te klein! Praktische Tip: Houdt er rekening mee dat de maten van de sportschoenmerken Nike, Addidas, Puma etc kleiner uitvallen dan de maten van de normale schoenenmerken. Vaak is een maat 43 van Addidas vergelijkbaar met een maat 42 van de schoenenmerken.

Contacteer ons